top of page
FatFreezing: Product

Fettreducering

Priser

Fettreducering 1 behandling

 Erbjudande just nu 1500 kr

Paket erbjudande 4 Behandlingar

Erbjudande just nu 4000 kr 

EM Power Slim är den metoden som både bränner fett och bygger muskler utan ingrepp i kroppen. 
En session med EM Power Slim, fyra halvtimmesbehandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent.
Behandlingsområdena är mage, stuss, biceps, triceps och lår. 

En halvtimmesbehandling med EM Power Slim motsvarar 20 000 situps eller benlyft. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

• EM Power Slim skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer
• Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen
• EM Power Slim är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Vilka områden kan behandlas?

 

EM Power Slim kan användas för alla delar av kroppen förutom bröstet. Populära områden är magen, ben, vader, rumpa, armar. Det går i praktiskt taget var som helst som du önskar öka muskelmassan på.

Hur många behandlingar krävs det?

Antal behandlingar varierar beroende på område. De flesta märker ökad muskelmassa och minskad fett efter 3-5 behandlingar. Vi rekommenderar dock våra kunder en kur på 10 behandlingar för bästa resultat. Slutligt resultat syns efter ca 6 månader.

Klinikmaria.jpg
klmaria.jpeg

Våra Tjänster

Fillersklinikmaria.jpeg
Hårborttagninglaser.jpeg
Emsculpt.jpg
Fettreducering/
Em Power Slim
LashLift-Klinikmaria.jpg
Ansiktsbehandling.jpeg

KONTAKTA OSS

  • Facebook
  • Instagram

Angelgatan 11, 703 41, Örebro

0736189416

    bottom of page